Tako ar grilēta steika fajitu

Pagatavo tradicionālās fajitas variāciju- Old El Paso™ Stand "N" Stuff mīksto miltu! Tās atvieglos Tavu Meksikas ēdienu pagatavošanu daudz vieglāku un ātrāku.
Kopējais laiks 30 protokols
Porcijas 4
Sastāvdaļas 9

Sastāvdaļas

  • 2 x 225 g liellopa steiks (katrs vismaz 1,5 cm biezs)
  • 1/2 iepakojuma Old El Paso™ grilā kūpinātu fajitu garšvielu maisījuma
  • 1 liels sīpols
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 zaļā paprika
  • 1 iepakojums Old El Paso™ Stand 'N' Stuff mīksto miltu tortilla
  • 1 avokado
  • Skābais krējums
  • Laims

Norādes

  1. Abas steika puses apkaisa ar fajita garšvielām un atstāj uz 5 minūtēm iemarinēties.
  2. Maksimāli uzkarsē grila pannu. Steika gabalus liek cepties, abas puses cepot vismaz 3-5 minūtes.
  3. Apceptos steikus liek uz šķīvja. Kad tie nedaudz padzisuši, sagriez tos plānās strēmelēs.
  4. Sagriez sīpolu, papriku un avokado (saliekat atsevišķos trauciņos).
  5. Uzkarsētā pannā sīpolus un papriku apcep 4-5 minūtes, līdz tie ir mīksti un viegli apcepušies.
  6. Mikroviļņu krāsnī vai cepeškrāsnī nedaudz sasildiet miltu tortillas.
  7. Vienu tortillas pusi iesmērē ar Old El Paso™ salsas mērci.
  8. Sagrieztās steika strēmeles, avokado, papriku un sīpolus sadala 4 vienādās daļās un kārto tortillās (avokado liek augšpusē).
  9. Tortillas pasniedz ar skābu krējumu un laima daiviņām. 4. Pārlieciet steikus uz griežamā dēlīša un sagrieziet plānās šķēlēs. Sadaliet steiku, papriku un sīpolus sasildītajās tortillās. Pabeidziet ar avokado augšā. Pasniedziet ar skābu krējumu un laima daiviņām.