Kesadilju receptes
Kesadilja, kas burtiski ir tulkojama kā mazais siers, ir cepta vai grilēta tortilija, kuru jūs varat pildīt ar dažādiem pildījumiem - ar sieru, vistu, sīpoliem, vai arī, ja jums patīk pikantums, pat ar asu čili vai pat vairākiem. Parasti tās tiek ēstas kā viegla maltīte vai uzkoda, taču tās var izmantot arī kā papildinājumu lielākai maltītei vai kā pašu lielo maltīti. Mēs piedāvājam trīs recepšu ideju klāstu, no kura var izvēlēties; tradicionālā meksikāņu kesadilja (siers un tomātu salsas mērce), tunča un saldās kukurūzas kesadilja un veģetārā (siera un dārzeņu maisījuma) kesadilja.
Kesadilja, kas burtiski ir tulkojama kā mazais siers, ir cepta vai grilēta tortilija, kuru jūs varat pildīt ar dažādiem pildījumiem - ar sieru, vistu, sīpoliem, vai arī, ja jums patīk pikantums, pat ar asu čili vai pat vairākiem. Parasti tās tiek ēstas kā viegla maltīte vai uzkoda, taču tās var izmantot arī kā papildinājumu lielākai maltītei vai kā pašu lielo maltīti. Mēs piedāvājam trīs recepšu ideju klāstu, no kura var izvēlēties; tradicionālā meksikāņu kesadilja (siers un tomātu salsas mērce), tunča un saldās kukurūzas kesadilja un veģetārā (siera un dārzeņu maisījuma) kesadilja.