Svētku kesadiljas ar vistas
Recepte ātrām vakariņām.
-
Kopējais laiks
20 protokols
-
Porcijas
2
-
Sastāvdaļas
9
-
Sastāvdaļas
- 4 Old El Paso™ tortillas
- 1 burciņa Old El Paso™ maigā tako salsas mērce
- 225 g vārītas vistas
- 1 paprika
- 1 mazs sarkanais pipars
- 1/2 zaļā pipara
- 50 g rīvēts Čedaras siers
- 2 sīpolloki
- Eļļa
Norādes
- Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 °C (180 °C cepeškrāsnīm ar ventilatoru).
- Cepeškrāsns paplātē izklājiet foliju.
- Tortillas abas puses apziež ar eļļu un izkārto uz cepeškrāsns paplātes.
- Vistu un papriku sagriež strēmelītēs, smalki sakapē sarkano piparu, zaļo piparu un sīpollokus.
- Uz tortillām izvieto vistu, papriku, sarkano piparu, zaļo piparu un sīpollokus. Pārkaisa ar sieru un un saloka.
- Cepiet 8-10 minūtes, līdz tortillas ir zeltaini brūnas, siers ir izkusis.
- Sagrieziet tortillas un pasniedziet ar salsas mērci. Iegrieziet daiviņās un pasniedziet ar salsas mērci.