Svētku kesadiljas ar vistas

Recepte ātrām vakariņām.
  • Kopējais laiks 20 protokols
  • Porcijas 2
  • Sastāvdaļas 9

Sastāvdaļas

  • 4 Old El Paso™ tortillas
  • 1 burciņa Old El Paso™ maigā tako salsas mērce
  • 225 g vārītas vistas
  • 1 paprika
  • 1 mazs sarkanais pipars
  • 1/2 zaļā pipara
  • 50 g rīvēts Čedaras siers
  • 2 sīpolloki
  • Eļļa

Norādes

  • Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 °C (180 °C cepeškrāsnīm ar ventilatoru).
  • Cepeškrāsns paplātē izklājiet foliju.
  • Tortillas abas puses apziež ar eļļu un izkārto uz cepeškrāsns paplātes.
  • Vistu un papriku sagriež strēmelītēs, smalki sakapē sarkano piparu, zaļo piparu un sīpollokus.
  • Uz tortillām izvieto vistu, papriku, sarkano piparu, zaļo piparu un sīpollokus. Pārkaisa ar sieru un un saloka.
  • Cepiet 8-10 minūtes, līdz tortillas ir zeltaini brūnas, siers ir izkusis.
  • Sagrieziet tortillas un pasniedziet ar salsas mērci. Iegrieziet daiviņās un pasniedziet ar salsas mērci.