“Tex Mex” Burito

Ciemos nāk draugi un vēlies remdēt to izsalkumu? Sātīgais “Tex Mex” burito būs tieši laikā!
  • Kopējais laiks 50 protokols
  • Porcijas 6
  • Sastāvdaļas 11

Sastāvdaļas

  • 2 ēd. k. augu eļļa
  • 1 sīpols
  • 350 g kartupeļi
  • 2 svaigi halapenjo pipari
  • 400 g pupiņas čili mērcē
  • 1/4 tējk. sāls
  • 1/8 tējk. malti pipari
  • 1 iepakojums Old El Paso™ tortillu iepakojums
  • 175 g rīvēts Čedaras siers
  • 1 burciņa Old El Paso™ tako mērce
  • Skābais krējums

Norādes

  • Sagriež kartupeļus, sīpolu, čili un papriku sīkos gabaliņos.
  • Pannā uzsilda eļļu un liek 5 minūtes cepties kartupeļus. Pēcāk pievieno sīpolus un cep vēl 5 minūtes. Pievieno liellopa gaļu un čili, cep vēl 5 minūtes. Tad pievieno pupiņas, sāli, papriku un visu samaisa. Visu masu cep vēl 5 minūtes.
  • Uzsildiet cepeškrāsni līdz 180 °C (160 °C cepeškrāsnīm ar ventilatoru). Cepšanas trauku iesmērē ar eļļu.
  • Sagatavoto pildījuma masu sadaliet 8 vienādās daļās un izkārtojiet to tortillās, pāri pārkaisot rīvētu Čedaras sieru. Sarullējiet tortillas, ielokot galus. Izvietojiet sarullētās tortillas ar salaiduma vietu uz leju cepšanas traukā un pārklājiet to ar foliju.
  • Trauku liek cepties cepeškrāsnī 10-12 minūtes, līdz tie kārtīgi uzsildīti. Burito pasniedz ar salsas mērci un skābo krējumu.