![](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-lv%2Foepp%2Frecipes%2Ftex-mex-buritas-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3Dbfc96d82bbed42b8852dcfafd6b0e74d 1540w)
“Tex Mex” Burito
Kopējais laiks
50 protokols
Porcijas
6
Sastāvdaļas
11
Sastāvdaļas
- 2 ēd. k. augu eļļa
- 1 sīpols
- 350 g kartupeļi
- 2 svaigi halapenjo pipari
- 400 g pupiņas čili mērcē
- 1/4 tējk. sāls
- 1/8 tējk. malti pipari
- 1 iepakojums Old El Paso™ tortillu iepakojums
- 175 g rīvēts Čedaras siers
- 1 burciņa Old El Paso™ tako mērce
- Skābais krējums
Norādes
- Sagriež kartupeļus, sīpolu, čili un papriku sīkos gabaliņos.
- Pannā uzsilda eļļu un liek 5 minūtes cepties kartupeļus. Pēcāk pievieno sīpolus un cep vēl 5 minūtes. Pievieno liellopa gaļu un čili, cep vēl 5 minūtes. Tad pievieno pupiņas, sāli, papriku un visu samaisa. Visu masu cep vēl 5 minūtes.
- Uzsildiet cepeškrāsni līdz 180 °C (160 °C cepeškrāsnīm ar ventilatoru). Cepšanas trauku iesmērē ar eļļu.
- Sagatavoto pildījuma masu sadaliet 8 vienādās daļās un izkārtojiet to tortillās, pāri pārkaisot rīvētu Čedaras sieru. Sarullējiet tortillas, ielokot galus. Izvietojiet sarullētās tortillas ar salaiduma vietu uz leju cepšanas traukā un pārklājiet to ar foliju.
- Trauku liek cepties cepeškrāsnī 10-12 minūtes, līdz tie kārtīgi uzsildīti. Burito pasniedz ar salsas mērci un skābo krējumu.